Boka tid för fransar och ansiktsbehandling

Boka tid hos oss för dina fransar och ansiktsbehandlingar

Välkommen att boka tid hos oss för dina fransar, bryn och ansiktsbehandling. Vår Akademi för bland annat Xtreme Lashes och Neyes Brows ligger/ erbjuds i vår salong OMNi CONCEPT By Suzannah på karlavägen 68 i Stockholm. Suziie har arbetat inom skönhet i mer än 15 år, och är bland de första franslärarna i Sverige. Fransskolan öppnades 2008.

OMNi CONCEPT By Suzannah är ett helhetskoncept med fokus på Skönhet och hälsa i ett. Här kan du få dina fransar fixade samtidigt som du gör en ansiktsbehandling. Vi erbjuder allt från fransförlängning, lashlift, browlift till microneedling och mer avancerade ansiktsbehandlingar.

fransar
Mer än bara fransförlängning, unna dig själv en avslappnad behandling i mysig miljö med aromatisk doft eller rökelse och ayurvedisk läkande musik för inre lugn…
Behandlingen börjar med en grundlig rengöring av naturliga fransar och ögonområde och en stimulerande massage som ökar blodcirkulationen och förbättrar dess hälsa. En lätt dränage görs för att reducera påsar och mörka ringar under ögonen.
Beroende på känslighet välj en ögonpad för täckning av undrefransarna samt undreögonområde. Vår favorit är Xtreme Lashes Lint free under eye gel pads som ger en uppfräschade behandling. Den antidoxidanta vitaminen E täcker och skyddar det känsliga området under ögat samtidigt som Allantoin, Aloe och Glycerin vårdar och återfuktar.
Behandlingen avslutas Total Eye Repair Serum som appliceras under ögonen. Denna ögonkräm formar tydligt och minimerar uppkomsten av fina linjer, rynkor, slapp hud och påsar på den känsliga huden under ögonen och på ögonlocken. Med användning av ett kraftfullt multi-peptid komplex, främjar detta koncentrerade oljefria serum hudens naturliga regenerativa egenskaper, vilket resulterar i mer ungdomliga ögon som är mer resistenta mot framtida tecken på åldrande.
Produkten finns att köpa med sig hem för hemmabruk.

fransoch ansiktsbehandling

Fransar och Bryn
Fransförlängning & Lashlift, Browlamination, Brynfix samt kombinationsbehandlingar.

Singelfransar Nytt Set 1.600kr
Singelfransar Påfyllning 760kr
Mixfransar Nytt Set (2D eller mix av singel och volym) 1.700kr
Mixfransar Påfyllning 790kr
Volymfransar Nytt Set 1.800kr
Volymfransar Påfyllning 890kr
Fransförlängning påfyllning & Browlamination/ Browlift
pris från 1.260kr- 1.390kr beroende på vilken typ av fransförlängning. Färgning och keratinbooster ingår i browlamination/browlift.
Fransförlängning påfyllning & Brynfix
pris från 960kr- 1.090kr beroende på vilken typ av fransförlängning. Färgning, formning, trådning eller vaxning ingår i brynfix
Lashlift med Absolut Replex
 (inklusive keratin booster och färgning samt absolut replex som ger extra näring till fransarna
och stänger hårstrået 100%. Du kan blöta ner fransarna direkt efter.) 1250kr
Lashlift 
 (inklusive keratin booster och färgning .) 990kr
Lashlift & Browlamination/Browlift inklusive keratinbooster, färgning och absolut replex för både bryn och fransar. 1.590kr

Fransfärgning 450kr
Brynfix+Fransfärgning formning, trådning, vaxning och färgning av ögonbryn och fransar. 590kr
Browlamination/Browlift Inklusive keratinbooster, färgning och absolut replex. 790kr
Brynfix formning, trådning, vaxning och färgning av ögonbryn. 450kr

Innan du bokar tid för fransar och bryn:

 • Du måste ha återhämtat dig från alla typer av ögonoperationer, kosmetiska tatueringar runt ögonområdet och ögoninflammationer/sjukdomar.
 • Tänk på att du inte får ha linser vid fransbehandlingar
 • Inför Lashlift: Du får inte ha fransförlängning kvar, om du nyligen haft förlängning (senaste månaden) se till att ha löst upp limrester med speciell remover senast 48 timmar innan din inbokade tid. Vid slitna fransar rekommenderar vi dig att vänta 1 månad och använda fransserum, Amplifeye Advanced Lash & Brow Fortifier – Xtreme Lashes (quickbutik.com)
 • Browlift görs ej på gravida
 • Inför browlift: Drick inte alkohol kvällen innan, antibiotika och narkos kan ge sämre resultat- se till att det gått några veckor efter. plocka inte bryna på 48 timmar innan.
  Du ska vara bekväm med att ligga ner och blunda under ca 1-2 timmar. Ca 1 timme för Lashlift.
 • För dig som besöker oss första gången…
docs

Vi kommer först att göra en grundlig kundkonsultation tillsammans inkluderat en bedömning av dina naturliga fransar samt titta på vilket resultat du eftersträvar. När behandlingen är slutförd kommer vi att gå igenom eftervård samt vilka produkter du kan använda.

salong bottom

Mesoterapi Hc3 Skinshooter

Nålfri mesoterapi är ett icke-innovativt, smärtfritt förfarande som är ett alternativ till nål mesoterapi, tex microneedling. Aktiva substanser introduceras djupare i huden tack vare fenomenet elektroporering. Effekten på huden av en elektrisk ström av vissa parametrar orsakar cellmembranets momentana öppning och bildandet av så kallade elektroporer, vilket möjliggör enklare transport av många olika ämnen inuti cellen.

Vi erbjuder kliniska vårdbehandlingar med HC3 Skinshooter Mesodoctor från Klapp som innehåller värdefulla aktiva substanser, sluten retinol, peptider, proteinrik hyaluronsyra och CL-biopeptider. Ämnet extruderas utan användning av nålar, men med hjälp av elektrisk ström (elektriska impulser) och gör behandlingen trevlig och avkopplande. Det finns inga biverkningar och är lämplig för ansikte, nacke och dekolletage.  Behandlingen lämnar inte heller sår eller svullnad.

IMG_8855

Beroende på hudens behov väljer vi rätt behandling från 6 typer av serum. Serum från Clinical Care-linjen kännetecknas av en hög koncentration av aktiva ingredienser. Individuellt sammansatta aktiva substanser av var och en av de 6 typerna av serum påverkar inte bara de synliga effekterna av huddysfunktion, men framför allt deras orsak. De kombinerar perfekt sina vårdande och helande egenskaper. Fördelen med serumet är dess renhet när det gäller dofter, färgämnen, konserveringsmedel, parabener, PEG och mineraloljor.

Behandlingen rekommenderas att göras intensivt i 12 behandlingar 1-3 gånger i veckan.

Man kan även välja att göra en kur på ca 3-6 behandlingar med var 2-6 veckor. Vilken typ av behandlingskur beror på hudens befintliga utgångsläge samt önskat resultat. Resultatet varierar beroende på hur huden reagerar. En del kan behöva fler eller färre behandlingar. Konsultera gärna med oss om du har några funderingar.

Bokning: Välj typ av behandling, önskar du köpa flera behandlingar till ett paketpris görs detta på plats direkt vid första besöket.
Hc3 Deluxe ska inte göras som intensiv kur då denna inkludera en djuprengöring, enzympeeling samt en ansiktsmask. Denna ska göras ca 4-6 vecka. Denna rekommenderas som antingen  1 första behandling eller kur på 3-6 gånger om man sällan gör ansiktsbehandlingar med rengöring. Alternativt kan man starta med en Clinical care detox ansiktsbehandling som första behandling vid köp av en kur. Detta optimerar resultatet.

Skillnad på klassisk mesoterapi

I klassisk mesoterapi införs de aktiva ingredienserna med hjälp av nålar, tex microneddling. HC3 använder smärtfri mesoporation med hudens egna transportkanaler, som tillfälligt öppnas av den elektriska impulsen utan att skada hudcellerna på något sätt. En infektionsrisk är således helt utesluten vid ren elektrostimulering. Du slipper även den rodnad och eftervård som krävs vid mesoterapi med nålar.

Mesoporation bygger på elektroporation från där man sökte efter ett sätt att transportera stora DNA-molekyler till enskilda celler. Med hjälp av en speciellt utvecklad elektroporationsanordning med elektriska impulser fann man denna lösning. Porerna i membranet öppnades av stimuleringen, genom vilken DNA-molekylerna kunde komma in i cellen. Inom hudvård anpassades denna metod framgångsrikt, varför mesoterapi också kallas meso-elektroporation. Den använder elektrostimulering för att leverera aktiva serum via tillfälligt öppnade aquaporin i de djupa skikten av epidermis.

Serumen är utformade speciellt för Klapp mesoterapi teknik. Dessa serum innehåller effektiva ingredienser med aktiva molekyler av olika storlekar, som tränger in i alla hudlager. Den unika sammansättningen av varje serum fungerar på ett komplext sätt och är utformat för specifika hudproblem och vid en viss ålder, en riktig anti-aging boost. Huderapeuten väljer en av tre typer av serum enligt kundens ålder/hudproblem.

För ytterligare mer riktade effekter väljs serum för att återställa huden runt ögon, pigmentering,couperose.

Varje ampull innehåller grundläggande ingredienser:

 • Retinol eller
 • Peptider
 • högmolekyl hyaluronsyra
 • hyaluronsyra med låg molekyl
 • CL biopeptider.

Förfarandets effekter:

 • minskar fläckar, rynkor och rodnad
 • lyser upp fläckar och fräknar
 • återfuktar celler och förbättrar blodcirkulationen och syretillförseln
 • förbättrar hudens övergripande utseende och ökar tonen
 • bekämpar tecken på hudens åldrande
 • slappnar av muskler
 • minskar svullnad runt ögonen
 • fuktbrister och känslor av torrhet och rynkor som uppstår.

Kontraindikationer till nålfri mesoterapi:

 • hjärtsjukdomar, pacemaker
 • graviditet, amning
 • inflammation och öppna sår på operationsstället
 • maligna tumörer på operationsstället
 • Parkinsons sjukdom
 • Epilepsi
 • metallimplantat i behandlingsområdet

Kliniska studier uppvisar att införandet av serumen når djupet av 3-5 mm med HC3. Serumet dröjer sig kvar i huden i upp till 36 tim vilket ger en bestående effekt av förfarandet.

Behandlingar med HC3 Skinshooter
Det går bra att mixa serum, för priser, se bokningsystemet.

Vitalizing eye care treatment 20 minuter
För hudvård av ögonområdet och hud med teleangiektasia problem.
Behandlingsverkan: tömning, uppfräshande, tätning av blodkärl, minskning av hyperemi och rynkor, eliminering av mörka ringar under ögonen och svullnad.
Behandlingstid: 5 minuter förberedelse och rengöring, 30 minuter HC3, 5 minuter avslut.
Behandlingsområde: Runt ögonen
Frekvens: Bör göras 2-3 ggr i veckan 6-12 ggr

Sensitive care treatment 40 min
För hudvård av hud med teleangiektasia problem.
Behandlingsverkan: tömning, uppfräshande, tätning av blodkärl, minskning av hyperemi och rynkor, eliminering av mörka ringar under ögonen och svullnad.

Behandlingstid: 5 minuter förberedelse och rengöring, 30 minuter HC3, 5 minuter avslut.
Behandlingsområde: Ansikte
Frekvens: Bör göras 1-3 ggr i veckan- till var 14 dag 6-12 gånger som intensivkur eller 1 gång i veckan var 4-6 vecka 3-6 gånger.

Fet hud och förstorade porer 40 minuter
Behandling för vård av fet hud med förstorade porer benägna att få utbrott och irritation. Behandlingsverkan: rengöring, sammandragande, lugnande, reglering av utsöndringen av talg.
Behandlingstid: 5 minuter förberedelse och rengöring, 30 minuter HC3, 5 minuter avslut.
Behandlingsområde: Ansikte
Frekvens: Bör göras 1-2 ggr i veckan- till var 14 dag 6-12 gånger som intensivkur eller 1 gång i veckan var 4-6 vecka 3-6 gånger.

Brightening Treatment 40 minuter
Behandling för vård av grå, glanslös hud med pigmentförändringar eller solskador.
Behandlingsverkan: fuktgivande, spänning, ljusning, jämn hudton, motverka bildandet av färgförändringar.
Behandlingstid: 5 minuter förberedelse och rengöring, 30 minuter HC3, 5 minuter avslut.
Behandlingsområde: Ansikte
Frekvens: Bör göras 1-2 ggr i veckan- till var 14 dag 6-12 gånger  som intensivkur eller 1 gång i veckan var 4-6 vecka 3-6 gånger.

Brightening Treatment 20 minuter
Behandling för vård av grå, glanslös hud med pigmentförändringar eller solskador.
Behandlingsverkan: fuktgivande, spänning, ljusning, jämn hudton, motverka bildandet av färgförändringar.
Behandlingstid: 5 minuter förberedelse och rengöring, 10 minuter HC3, 5 minuter avslut.
Behandlingsområde: 1-2 områden, 5 minuter vardera med HC3
Frekvens: Bör göras 1-2 ggr i veckan- till var 14 dag 6-12 gånger

ANTI-WRINKLE Treatment- Rebuilt 40 min
För hudvård över 30 år med kollagenbrister, kräver regenerering.
Behandlingsverkan: regenererande, skyddande mot fria radikaler, utjämnande och utfyllande.

Behandlingstid: 5 minuter förberedelse och rengöring, 30 minuter HC3, 5 minuter avslut.
Behandlingsområde: Ansikte
Frekvens: Bör göras 1-2 ggr i veckan- till var 14 dag 6-12 gånger  som intensivkur eller 1 gång i veckan var 4-6 vecka 3-6 gånger.

CELL ENERGI Treatment- Cell Boost 40 min
För hudvård över 40 år som kräver regenerering och med underskott i fiberstrukturen.
Behandlingsverkan: aktivering av vitala funktioner hos celler, regenerering, ombyggnad, utjämning av huden.

Behandlingstid: 5 minuter förberedelse och rengöring, 30 minuter HC3, 5 minuter avslut.
Behandlingsområde: Ansikte
Frekvens: Bör göras 1-2 ggr i veckan- till var 14 dag 6-12 gånger som intensivkur eller 1 gång i veckan var 4-6 vecka 3-6 gånger.

REGENERATION Treatment- Restructure 40 min
För över 50 år med underskott på grund av hormonella förändringar, nedsatt hudstruktur, atrofi av subkutant fett, rynkor.
Behandlingsverkan: regenerering, ombyggnad, utjämning av huden, fyllning, förbättring av spänningen

Behandlingstid: 5 minuter förberedelse och rengöring, 30 minuter HC3, 5 minuter avslut.
Behandlingsområde: Ansikte
Frekvens: Bör göras 1-2 ggr i veckan- till var 14 dag 6-12 gånger som intensivkur eller 1 gång i veckan var 4-6 vecka 3-6 gånger.

HC3 Ansikte och Dekolletage 50 min
Behandlingen inkluderar dekolletage och någon av HC3 40 minuters treatment. Skriv i meddelande fältet vilken av behandlingarna ska ha.

HC3 Deluxe Ansikte och Dekolletage  90 min
Hc3 Deluxe ska inte göras som intensiv kur då denna inkludera en djuprengöring, enzympeeling samt avslut med en ansiktsmask. Denna ska göras ca var 4-6 vecka. Denna rekommenderas som antingen 1 första behandling eller kur på 3-6 gånger om man sällan gör ansiktsbehandlingar med rengöring.
Välj någon av våra 40 minuters behandlingar, skriv i meddelandet vilket behandling du ska ha.

HC3 Deluxe Ansikte 75 min
Hc3 Deluxe ska inte göras som intensiv kur då denna inkludera en djuprengöring, enzympeeling samt en ansiktsmask. Denna ska göras ca 4-6 vecka. Denna rekommenderas som antingen 1 första behandling eller kur på 3-6 gånger om man sällan gör ansiktsbehandlingar med rengöring.
Välj någon av våra 40 minuters behandlingar, skriv i meddelandet vilket behandling du ska ha.


Ansiktsbehandlingar

Clinical Care Detox Behandling med klassisk ansiktsbehandling. 1.550kr 90 minuter eller 30 minuter 680kr bara behandling med masken

En klassiskt ansiktsbehandling med rengöring, portömmning, enzympeeling , lugnande ansikts- och dekolletagemassage för ökning av blodcirkulation och avstressning. Massagen bidrar även till ett bättre upptagande av hudvårdsingredienserna som tillförs. Behandlingen är kombinerad med Clinical Care Detox Mask för effektiv avgiftning. Unna dig en stunds avkoppling och helande för både ditt inre och yttre. Denna behandling är lämplig för alla hudtyper. Vi rekommenderar denna behandling som första behandling innan man gör andra ansiktsbehandlingar som avger mer hudvård.

Clinical Care Detox Mask avgiftar och renar huden- du ser yngre ut under längre tid. För att låta huden andas fritt igen är det nödvändigt att avlägsna cellavfall. Med Clinical Care Detox Treatment blir huden avgiftad effektivt.

Huvudsakliga aktiva ingredienser i serien:
C-vitamin
Aloe Vera
MARRUCELL (Extrakt från White Horehound)
PRODIZIA (Extrakt från persiska siden)

Hudskydd mot miljöpåverkan. Maximering av det naturliga avgiftningssystemet för huden och radikalfångaren. Förbättrar hudens egna reparationsmekanism. Förbättrar hudens egna reparationsmekanism. Minskar symtom på trötthet med hjälp av glykation och glykoxidation. Skyddar och reparerar skador på proteinstrukturer. Ökar hudens energitillförsel. Positiv påverkan av mikrokapillärsystemetladda ned (3) Resultatet:Aktiverar avgiftningssystemen för hudenHudceller kan andas fritt igenMinskar symtom på trötthetHuden ser yngre och konturare fastare utDödar bakterier och virusRengör och balansera hudenHuden ser fräsch ut och porerna raffinerasladda ned (2)

Klassisk ansiktsbehandling 980kr: En klassiskt ansiktsbehandling med rengöring, portömmning, enzympeeling och en kortare lugnande ansikts- och dekolletagemassage för ökning av blodcirkulation och avstressning. Massagen bidrar även till ett bättre upptagande av hudvårdsingredienserna som tillförs.
Behandlingen avslutas med en ansiktsmask.

Du kan byta ut masken mot en exklusivare variant som kommer i tre-steg inklusive ett serum som appliceras.
Detta kostar 140kr extra.
Du kan även lägga till 15 min extra massage för 200kr.Kontakta oss isåfall.

Välj mellan följande:
Hyaluron Push Up Mask – Behandlingen har en fuktgivande verkan och kombinationen av aktiva ingredienser som den innehåller fyller på hudens egna fuktdepåer. Behandlingen ger således en fuktgivande och upplyftande effekt.
*
*
Collagen Lifting Mask – En hudvårdsbehandling med antioxidativ verkan. Det värdefulla innehållet hjälper till att balansera hudens elasticitet.
*
*
Aloe Vera Moisturizing Mask – Irriterad hud kan lugnas med denna behandling. Den har en stark fuktgivande verkan medan den tar hand om och regenererar huden.
*
*
Vitamin A/C Power Mask- En behandling för att vitalisera huden. Ingredienserna fungerar i kombination och gör huden slät och kan regenerera hud skadad av UV-strålning
*
*
Caviar Balance Mask – Förhindrar fuktförlust och kan binda fukt på långt sikt för att ge en anti agening effekt.


Kemisk peeling 750kr.

Kemisk peeling bidrar till en hudföryngring och ger dig en slätare hy. Under behandlingen byts de döda hudceller som täpper till hudens porer, och som ger äldre hy ett fjälligt och ojämnt utseende, ut mot nya friska hudceller som ger gör huden yngre.

Kemisk peeling pH: 2,8 – 3,0
Preparativ peelingbehandling för att kontrollera oljeutsöndring, minska porstorleken och hjälpa till att jämna ut hudfärgen.
VIKTIGA AKTIVA INGREDIENSER:
Inkapslad SALICYLSYRA
Salicylsyra är en betahydroxisyra (BHA) som utövar en potent keratolytisk, komdolytisk, antiinflammatorisk och antimikrobiell effekt.
Det gör det möjligt att minska hornhinnans vidhäftning och förbättrar återuppbyggnaden av den ytliga hudvävnaden.
Dessutom, på grund av sin lipofila natur, tränger den lätt in i pilosebaceouskanalen och reglerar oljeutsöndring.
Det exfolierar kemiskt hudytan, tränger in i poren och rengör den eftersom den är fettlöslig (löslig i fetter).
Den har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper (som den delvis håller eftersom den härrör från acetylsalicylsyran av aspirin), för vilken det är en optimal produkt för behandling av akne.
Salicylsyra förbättrar kollagenproduktionen, jämnar ut ytliga linjer och minskar hudpigmenteringarna.


file
Golden Glow Ansiktsmask- 850kr
Med koreanskt icke-giftigt spindelnätextrakt! Rik med 18 aminosyror. Ger omedelbar lyft och
glödande effekt behandling. Passar perfekt inför speciella tillfällen.
Denna behandling finns som kombinations behandling för endast 550kr när du gör en franspåfyllning.Denna Golden Glow ansiktsmask tar bort döda hudceller, ger ett lyft för hela ansiktet och minimerar
fuktförlust. Huden känns livlig och frisk. Masken ger stöd för att stärka hudbarriärens förbättring av
hudens elasticitet. Den magiska, torra, gyllene ansiktsmasken ansluts till hudstrukturen när den
kombineras med Magic Solvent. Det fina nätet ligger fiber för fiber på ansiktet och smälter med huden.
Masken blir en unik och makalös upplevelse.
105905385_2581098492130068_4678411029584398782_o

ASA PEEL® FACE TREATMENT 1.490kr
Asa Peel Face treatment har utvecklats för exklusiv professionell användning på salong.
Den innehåller optimala ingredienser i kombination med hög dosering av
fruktsyror för intensiv behandling av äldre mogenhud,rynkor, pigmentering,
torr hud, acne och solskador.Denna speciella intensiv behandling med högkoncentrerad fruktsyra produkter
frigör huden från förtjockade hornlager och påskyndar celldelning. Den förbättrar
hudens fuktbalans, ljusar upp pigmentfläckar, minskar rynkor avsevärt och stimulerar
hudensenergiförsörjning. Som ett resultat ser huden yngre och fräschare ut med ett
åtstramat och strålande utseende.
ladda ned (5)

Repagen Exclusive Treatment 1.990kr ca 90 min (behandlingen avslutas med
lymfmassage på ansikte och dekolltage)En lyxig och mycket koncentrerad salongsbehandling med högteknologiska aktiva
ingredienser för optimalt uppstramningsresultat. Platinum Matri-XEM, Matrixyl
synthe´6 och Tens´Up stimulerar syntesen av olika kollagentyper i huden.Ansiktsuttryck, fria radikaler, uttorkning, genetiska anlag och en rad andra
faktorer orsakar att huden förlorar sitt fräscha utseende och elasticitet över tiden.
De flesta hudvårdsprodukter motverkar bara enskilda åldrande faktorer.
Hemligheten med Repagen Exclusive ligger i de banbrytande högteknologiska
ingredienserna.
De släpper sin effekt i alla tre lager av huden; dermis, epidermis och den subkutana
vävnaden, och gör denna behandling till den perfekta lösning för de högsta
hudvårdskraven.
*Speciell för atopisk hud
*Stimulerar kollagenet
*5-komponentsbehandling
*Anti-agening
*Hudens elasticitet och fasthet förbättras och ger huden en fyllig, silkeslen och
strålande look
*Minskar fina linjer och små rynkor
*Förebygger för tidigt åldrande av huden
*Pigmentfläckar minskar
*Neutraliserar aggressiv miljöpåverkan..images
ladda ned (4)

A Classic Power Boost Treatment 1.490kr ca 60 min (inklusive ansiktsmassage)En omedelbar vacker fräsch och len hud?Detta är moöligt tack vare Klapp Cosmetics A Classic behandling!KLAPP A Classic Power Boost Treatment, detta är en komplett anti-aging
behandling där huden är avgiftad och intensivt hydrerad. Detta minskar rynkor
och linjer och fräschar upp celler.Masken i behandlingen innehåller ett champagneextrakt och mikroniserade
pärlor som hjälper till att fräscha upp cellerna och släta rynkor.Masken är guld färg, vilket gör att du behåller en vacker glöd på huden efter behandling.  
2e7ae69171aab3c01303356f77ac99403bbd54d8

Dermapen Microneedling

Bokningsbara tider från 19 September 2022

Microneedling är en teknik som stimulerar den egna kollagenproduktionen. Man använder sig av ett nål huvud med flera små nålar och sticker små hål i huden, mellan 0,25-2,5 mm beroende på område. Detta skapar en inflammation som i sin tur genererar en hudföryngring. Detta är speciellt bra om man har acne ärr eller andra, pigmentförändringar och mogenhud. I samband med detta applicerar man vitaminserum som microneedlas ner i hudlagren. Vi på OMNi Concept använder oss av olika serum för att kunna skräddarsy en behandling. Exempelvis kan man använda 2-4 olika på ansiktet för att behandla olika hudtyper och hudproblem. Man kan behandla olika kroppsdelar med denna teknik. Vi behandlar bla ansikte, hals, dekolletage, kropp (mot celluliter och lymfdränage) och hårbotten (mot håravfall).
Behandlingen avslutas med en lugnande mask. (gäller ej vid hårbotten).

Behandlingen är speciellt bra för:

 • Allmän uppfräschning
 • Huduppstramning- och föryngring
 • Fina linjer och rynkor
 • Torr lysterlös hud
 • Stora porer
 • Oren hud, acne
 • Milier, keratosis pilares
 • Pigmenteringar
 • Ärr – från vattkoppa, acne, kirurgi och brännskada
 • Hudbristningar
 • Alopecia

En kur på 1-6 behandlingar med 4-6 veckors intervall kan behövas. Resultatet visas oftast efter flera behandlingar.

Behandlingen känns, och vill man så går det bra att lägga på bedövningssalva från apoteket, tex emla. Denna får du köpa själv och du behöver lägga den minst 40 -60 minuter innan. Du är varmt välkommen att sitta i salongen med salvan. Kontakta oss innan om du har detta behov. Lägg en plastfolie ovanpå salvan.
Om du absolut inte klarar av nålstick rekommenderar vi Hc3 Skinshooter som också slussar ner serum i hudlagren.

Att tänka på inför ditt besök/ eftervård: eftersom denna teknik sker med nålstick finns viss risk för infektion om rätt hygien inte kan upprätthållas inom närmsta tiden. Vi på OMNi Concept är självklart noggranna med detta och har vidtagit alla åtgärder gällande säkerhet och hygien.

Innan ditt besök: Tvätta området ordentligt innan. (vi rengör och desinficerar på plats med) Applicera inte någon kräm, smink, lotion eller hårprodukt (hårprodukt om du ska microneedla hårbotten). Förbered så du har ett rent nytvättat örngott till kvällen, första 24 timmarna är viktigast. Om du behöver ta på dig ett plagg på området direkt efter behandlingen (gäller ej vid behandling av ansikte) tex lår, ta med dig nytvättade rena kläder. En cykelbyxa eller leggins som täcker området är perfekt att kunna dra på sig under kläderna. Vi har även en sterilisator i salongen och kan sterilisera plagget hos oss. Dock bara mindre plagg.

Duscha: Det går bra att skölja området med BARA vatten efter 3 timmar. Vattnet får inte vara för varmt. Använd en ren handduk. Du kan duscha området med tvål/ schampo efter 2-3 dagar. Inget skubb eller poolbad på 7-10 dagar.

Kosmetika och hudvård: Inget smink, kräm eller lotion 7-10 dagar.

Solning: Inget solarium eller solning utomhus på 3 veckor.

En del kan flagna och/ eller få små skorpor efter behandlingen. Skala inte loss! Dessa kommer att falla av.

Kontraindikationer (får ej göra behandlingen):

 • Gravida och ammande
 • Aktiv akne
 • Blödarsjuka samt behandling med blodförtunnande medicinering
 • Diabetes mellitus
 • Svår dermatit, psoriasis eller liknande
 • Aktiv papulopustular Rosacea eller Acne vulgaris fas III – IV
 • Pågående infektion / virus i huden ex. Herpes Simplex eller vårtor
 • Öppna sår
 • Hudcancer
 • Sklerodermi

Klicka på behandlingen för bokning samt mer info

DermDermapen / Microneedling Ansikte ………………………………………………………….2.100kr
Dermapen / Microneedling Ansikte + Dekolletage/ hals ……………………………….2.900kr
Dermapen / Microneedling Ansikte + Kemisk peeling…………………………………….2.450kr
Dermapen / Microneedling Ansikte + Dekolletage/ hals + Kemisk peeling..3.250kr

Dermapen / Microneedling Hairtherapy 10ml…………………………………………….1.500Kr

Dermapen / Microneedling mot celluliter, stagnation av lymfvätska 30 min …………………………………………………………..1500kr
Dermapen / Microneedling mot celluliter, stagnation av lymfvätska 50 min ……………………………………………………….2100kr
Dermapen / Microneedling mot celluliter, stagnation av lymfvätska 70 min ……………………………………………………….2500kr
Dermapen / Microneedling mot celluliter, stagnation av lymfvätska 90 ……………………………………………………….2900kr


© Copyright. All Rights Reserved.a